Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μας σφύριξαν ότι...

...ανταποκριτής πρώην συμβασιούχος από ευρωπαϊκή πόλη που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων εξακολουθεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στην ΕΡΤ 3, τη στιγμή που 1200 συνάδερφοι του περιμένουν με αγωνία την προκήρυξη των θέσεων για να επιστρέψουν στην εργασία τους. Και αν θα επιστρέψουν!


Ο εν λόγο κύριος ισχυρίζεται ότι θα ήθελε να κρατάει επαφή με την ΕΡΤ3 και ότι εξυπηρετεί με αυτόν τον τρόπο το κανάλι του. Οι υπόλοιποι συνάδερφοι του είναι εύλογο λοιπόν να αναρωτιούνται: πρώτον στέκει τόσο  καλά οικονομικά ώστε να παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του; Και αν ναι με ποιο δικαίωμα αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος και χαρίζει την πνευματική εργασία; Και επίσης ποιος του είπε ότι οι υπόλοιποι συνάδερφοι του προτιμούν τα μπάνια του λαού από την εργασία τους; Αυτοί δεν θέλουν να κρατάνε επαφή με το μέσο τους; Ή νομίζει ότι προτιμούν να κάθονται και να είναι άνεργοι.

Α! ο κύριος αυτός δεν είναι άνεργος και χρησιμοποιεί ως καμουφλάζ το άλλο μέσο στο οποίο εργάζεται για να παρέχει τις υπηρεσίες του στην ΕΡΤ3. Έλεος λοιπόν! Όλος ο κόσμος έχει ανάγκη από δουλειά αλλά για να ισχυροποιήσει τη δουλειά του και τη θέση του δεν παρέχει τις υπηρεσίες του «αφιλοκερδώς».