Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Τατούλης

Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης, σε μήνυμα με τίτλο «Για τη Νέα Πελοπόννησο,Αρχή της Περιφέριεας οι Πολίτες» στηνπροσωπική του ιστοσελίδα στο διαδικτιο

«Τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν καθαρές απόψεις, τολμηρές λύσεις και αποφασιστικές πράξεις. Στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό αδιέξοδο υπάρχει διέξοδος. Τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας, όπου και αν αυτά ανήκουν, μπορούν να συνεργήσουν για να δώσουν λύσεις» τονίζει μεταξύ άλλων ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ.   Ισχυρίζεται ακόμη ότι «τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν ισχυρή συστράτευση και δημιουργική σύνθεση» και ότι «η τωρινή κρίση φέρνει μαζί της και μια νέα ευκαιρία». Ο Π. Τατούλης καταλήγει ότι  «στις δημοκρατίες, αρχή της αλλαγής είναι οι πολίτες.Αρχή της περιφέρειάς μας είναι οι πολίτες της».

Δεδομένο θεωρείται σχεδόν ότι την υποψηφιότητα Τατούλη θα στηρίξει η Ντ. Μπακογιάννη απέναντι στον νομάρχη Μεσσηνίας και πρόεδρο της ΕΝΑΕ Δ. Δράκο που κατά πάσα πιθανότητα θα στηρίξει η ΝΔ.  Άγνωστο παραμένει ακόμα τι θα πράξει το ΠΑΣΟΚ και εάν θα στηρίξει και αυτό τον Π. Τατούλη, καθώς οι απόψεις στο εσωτερικό του για την υποστήριξή του ή όχι διίστανται.  

ΠΗΓΉ madata.gr