Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

O αντιδήμαρχος και ο "επαγγελματίας διευθυντής πολιτικών γραφείων"

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές εκλέχθηκε μόλις για λίγους σταυρούς με  το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη,  παρόλα αυτά τοποθετήθηκε  αντιδήμαρχος σε μια από τις πιο καίριες για την ομαλή λειτουργία της πόλης  διεύθυνση του δήμου Αθηναίων.

Το έργο που παρουσίασε δεν ήταν το  αναμενόμενο ενώ παράπονα για την κακή συμπεριφορά του ακούγονταν τόσο  από τους  καταστηματάρχες όσο και από υπάλληλους της διεύθυνσης που προΐσταται.
Πριν από λίγες μέρες  μάλιστα το όνομα του ενεπλάκη σε σκάνδαλο αφού φέρεται να είναι ιδιοκτήτης ακινήτου το οποίο νοικιάζει στον Δήμο.
Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά πρόσφατα προσέλαβε στο γραφείο έναν «επαγγελματία διευθυντή πολιτικού γραφείου» νομίζοντας ότι έτσι θα εκλέγει σίγουρα.
Να σημειώσουμε ότι ο «επαγγελματίας» είναι ένας γυρολόγος τον πολίτικων γραφείων αφού σε κάθε εκλογική περίοδο είναι διευθυντής  σε διαφορετικό υποψήφιο ανάλογα με τα συμφέροντα του, με όχι ομολογούμενος και τόσο μεγάλη επιτυχία.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου , στην συνέχεια ασχολήθηκε με την ΟΝΝΕΔ -οπού και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα- παρόλο που έχει ξεπεράσει προ πολλού το ηλικιακό όριο, ενώ η γαλάζια νεολαία ήταν και το διαβατήριο του να αναλάβει διευθυντής γραφείου πρώην υπουργού.
Με τέτοιο «μπουμπούκι» αντιδήμαρχε δεν έχεις και μεγάλες πιθανότητες εκλογής.
Εμείς πάντως σε προειδοποιήσαμε….