Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Οι δηλώσεις Μπακογιάννη στο MEGA

Η ανεξάρτητη βουλευτής επέκρινε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τακτική που οδηγεί στις διαγραφές στελεχών του. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως θα έπρεπε να έχει «μια ταμπέλα: όποιος έχει άποψη παρακαλώ να εξέλθει». Επανέλαβε ότι η ίδια διώχθηκε από το κόμμα τονίζοντας «με μια παράγραφο διέγραψαν 25 χρόνια».

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Mega για τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά είπε: «Δεν υπάρχει βεντέτα». Χαρακτήρισε ωστόσο, ουσιαστικό πολιτικό θέμα τη διαφωνία της με τον τρόπο που η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει εφικτό το να εξέλθει η χώρα από το μνημόνιο ως το τέλος του 2011. Δήλωσε: «Ο κ. Σαμαράς έχει δίκιο όταν μιλάει για το αναπτυξιακό έλλειμμα και ότι έπρεπε να είχαν ακολουθηθεί άλλες πολιτικές για να μειωθεί το έλλειμμα». Αλλά για τη σημερινή πραγματικότητα και την πρόταση της ΝΔ είπε ότι «ο κ. Σαμαράς σαφώς κοροϊδεύει» καθώς χωρίς προσπάθεια και θυσίες δεν μπορεί η χώρα να εξέλθει του μνημονίου.

Σχετικά με την κλήτευση του Κώστα Καραμανλή, είπε ότι δικαιούται να το κάνει δια υπομνήματος ή δια φυσικής παρουσίας. Η κ. Μπακογιάννη πάντως τόνισε: «εμένα με το που με κατηγορούν, πάω αμέσως». Επανέλαβε ότι η ίδια έχει αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή. Τέλος η βουλευτής τάχτηκε κατά της παραπομπής οποιουδήποτε λόγω «περιρρεούσης ατμόσφαιρας».



ΠΗΓΗ newsbeast.gr