Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Το συνδυασμό του παρουσίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης

Η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η ασφάλεια στην πόλη, το περιβάλλον, η οικονομική ανάπτυξη και ο πολιτισμός θα είναι οι προτεραιότητες του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», για τη νέα τετραετία, τόνισε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Προμπονά. Ένα άλσος που έχει αναπλαστεί και που σε λίγα χρόνια, όπως είπε ο δήμαρχος, θα είναι ένας μικρός «Εθνικός Κήπος».

Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του, προκειμένου να συνεχίσει για δεύτερη τετραετία το έργο του για την αναμόρφωση της Αθήνας, μία προσπάθεια στην οποία θα τον βοηθήσουν όλοι όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, στο οποίο εκπροσωπούνται όλοι οι πολιτικοί χώροι, όπως είπε.


Τα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου:

Υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο είναι 75 άτομα και για τις Δημοτικές Κοινότητες (Δημοτικά Διαμερίσματα) είναι 108, ενώ το 36% είναι γυναίκες και το 64% άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 44 χρόνια με υποψηφίους ηλικίας από 19 έως 71 ετών.

Το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο, αφού το 66% είναι άτομα που διεκδικούν για πρώτη φορά θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο ή στις Δημοτικές Κοινότητες, ενώ ποσοστό 34% των υποψηφίων είναι πρόσωπα με εμπειρία στο Δήμο, καθώς έχουν θητεύσει Δημοτικοί Σύμβουλοι