Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αύριο εγκαινιάζει τα γραφεία του "φόρουμ για την Ελλάδα" στην Θεσσαλονίκη η Μπακογιάννη

Αύριο το πρωί φθάνει στη Θεσσαλονίκη η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να εγκαινιάσει τα γραφεία του «Φόρουμ για την Ελλάδα», τα οποία βρίσκονται στον πρώτο όροφο της Λεωφόρου Νίκης 11.



Η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα για δύο μόλις ημέρες. Μάλιστα, το διήμερο που θα παραμείνει στην πόλη έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με πολιτικούς της φίλους, ενώ αναμένεται να συναντηθεί με Θεσσαλονικείς, οι οποίοι είτε έχουν ενταχθεί στο «φόρουμ», είτε επιθυμούν τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Τα εγκαίνια των γραφείων του «Φόρουμ», που θα αποτελέσουν και την «έδρα» του κόμματος της, η δημιουργία του οποίου όπως υποστήριξε χθες σε δηλώσεις της αναμένεται μέχρι και το τέλος του χρόνου, θα επιτρέψουν στην πρώην υπουργό Εξωτερικών να μετρήσει τις δυνάμεις της στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια καλή ευκαιρία να δει και μόνη της ποιοι βρίσκονται στο πλευρό της και ποιοι όχι. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πολλοί από τους Θεσσαλονικείς, που έχουν ταχθεί στο πλευρό της στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, έχουν βρει στέγη στο επιτελείο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης που πορεύεται με τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μπουτάρη. Μεταξύ αυτών είναι οι Λίτσα Άγκερκοπ, Χρήστος Κοσκινάς και Δημήτρης Παρχαρίδης.

Ωστόσο, όσοι περιμένουν δηλώσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές μάλλον θα δυσαρεστηθούν, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Μπακογιάννη δεν θα κάνει καμία σχετική δήλωση. Στενοί της συνεργάτες σημειώνουν πως «ό,τι είχε να πει, το είπε» και αναφέρονται στην έμμεση στήριξη στην υποψηφιότητα Μπουτάρη.



ΠΗΓΗ voria.gr