Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κιλτίδης: Μόνο η Ντόρα μπορεί να ανασυνθέσει την Κεντροδεξιά

Μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη, ανάμεσα στα υπάρχοντα πολιτικά πρόσωπα, μπορεί να ανασυνθέσει την ευρεία Κεντροδεξιά χωρίς αποκλεισμούς–και έχει παρακαταθήκη να το κάνει- είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Κιλτίδης πρόσθεσε ότι κανένας κομματικός μηχανισμός δεν μπορεί πια να συγκινήσει, αν και αυτό είναι αναγκαίο για να λειτουργήσει η κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Χαρακτήρισε τα κόμματα αποστεωμένους οργανισμούς, ενώ αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το χαρακτήρισε «μικρή Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά».

Ερωτηθείς εάν ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μπορεί να παίξει ρόλο στην ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς, απάντησε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί εικασία από τη στιγμή που ο ίδιος ο κ. Καραμανλής αποχώρησε.

Αναφορικά με τη δήλωση του Γιάννη Μανώλη, πριν από λίγες ημέρες, ο οποίος είπε ότι όσοι απομακρύνθηκαν από τη ΝΔ εξαιτίας του Βατοπαιδίου, πρέπει να επιστρέψουν, αν δεν προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους, ο κ. Κιλτίδης τόνισε ότι ουδέποτε ενεπλάκη στην υπόθεση, ουδέποτε είχε σχέση και πανηγυρικά δικαιώθηκε.

«Τέτοια χατήρια πολιτικής ηθικής δεν κάνω» είπε συμπλήρωσε ότι εκείνος έφυγε, δεν διεγράφη από τη ΝΔ.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ο κ. Μανώλης δεν είναι ο καταλληλότερος για να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

ΠΗΓΗ fonaklas.blogspot.com