Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Οδηγός lifestyle το Κάμα Σούτρα

Το απόλυτο εγχειρίδιο του σεξ, το Κάμα Σούτρα, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε νέα έκδοση, στην Βρετανία. Η καινοτομία αυτής της έκδοσης είναι ότι παρουσιάζει το αρχαίο ινδικό κείμενο σαν «κυριλέ» lifestyle οδηγό για τους σύγχρονους άνδρες και γυναίκες.

Οπότε, μην περιμένετε να δείτε τις αγαπημένες τοιχογραφίες που έχουν κοσμήσει τις προηγούμενες εκδόσεις του Κάμα Σούτρα. Θα είναι μόνο απλό κείμενο, σε έκδοση τσέπης, για να συντροφεύει τους σύγχρονους αναγνώστες σε κάθε πτυχή του έρωτα και των σχέσεων στην καθημερινότητά τους.

Η εκσυγχρονισμένη του μορφή θα περιέχει τίτλους κεφαλαίων, όπως: «Ξεφορτωθείτε τον», «Γιατί οι γυναίκες ξενερώνουν», «Κινήσεις πριν το σεξ», «Εύκολες γυναίκες», «Αξίζει τον κόπο;», «Κορίτσια που πρέπει να αποφεύγετε» κ.α.

Ο επιμελητής της νέας έκδοσης, A. N. D Haksar, τονίζει το στίγμα της προσπάθειάς του: «Η κοινή αντίληψη για το Κάμα Σούτρα είναι ότι αφορά μόνο στο σεξ. Η ειλικρινής ανάγνωση του κειμένου δίνει συμβουλές για τον τρόπο ζωής και τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων».



ΠΗΓΗ newsbomb.gr