Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ξέχασαν τον καιρό που ήταν συγκατοικοι

Για «ανικανότητα» και «προδοσία» κατηγορεί  τον πρωθυπουργό ο  Σαμαράς, για «Μαγκιές με πολύ κοντά ποδάρια» του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης  κάνει λόγω ο Παπανδρέου.

Φαίνεται ότι εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου ξέχασαν τον πολιτικό πολιτισμό για τον οποίο έκαναν λόγω και οι δυο, όταν εκλέχθηκε ο Σαμαράς πρόεδρος της ΝΔ, ξέχασαν ακόμη και το ότι ήταν συγκάτοικοι κατά τα φοιτητικά τους χρόνια στην φοιτητική εστία Charles Pratt Του Amherst College στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.


Ξέχασαν και τους κοινούς αγώνες που όπως λένε  είχαν κάνει τότε,  όπως για παράδειγμα  το ότι συμμετείχαν και οι δύο στον αποκλεισμό μιας αεροπορικής βάσης σε μικρή απόσταση από το κολέγιό τους- τότε  Παπανδρέου και  Σαμαράς ήταν ανάμεσα στους   φοιτητές που  συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν να αποκλείσουν τον αεροδιάδρομο στα Β52 διαμαρτυρόμενοι για τους βομβαρδισμούς  στο Λάος.

Όσο πλησιάζουμε την 7 Νοέμβριου στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν ψήφους τόσο πιο πολλά θα ξεχνάνε οι πρώην  συγκάτοικοι ή τέλος πάντων θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να δείχνουν διαφορετικοί.