Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Θα πάρουμε την πόλη...

«Νερό στο κρασί τους» ζήτησε από τους υπόλοιπους υποψηφίους για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης να βάλουν ο Γ. Μπουτάρης (εκτός του Κ. Γκιουλέκα) και να συνταχθούν με την παράταξη του, «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», ώστε να κερδίσουν το δήμο.

Μάλιστα όπως γνωστοποίησε ο κ. Μπουτάρης (ο οποίος μετά τη χθεσινή σύσκεψη έχει την υποστήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς) με την ολοκλήρωση του εκλογικού του κέντρου θα επιδιώξει συνάντηση με τους υπόλοιπους υποψηφίους στους οποίους μάλιστα θα αποστείλει και σχετική επιστολή.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι η επόμενη διοίκηση του δήμου. «Είμαι βέβαιος ότι θα πάρουμε την πόλη», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η κατάσταση για κάτι τέτοιο είναι ώριμη.

Ωστόσο, σημείωσε, δεν ξεκινάμε αρνητικά το έργο μας αλλά πρέπει να βγούμε από την εντατική. «Δεν μπορούμε να μιλάμε για έργα χωρίς μητροπολιτική αντίληψη», σημείωσε.

Στον πρώτο χρόνο της θητείας του, σύμφωνα με τον ίδιο, θα επικεντρωθεί σε ρυθμίσεις που δεν θέλουν λεφτά αλλά καλή διάθεση. «Ο κόσμος το πρώτο τρίμηνο πρέπει να καταλάβει ότι κάτι αλλάζει», ανέφερε.

Επίσης, είπε ότι τον πρώτο χρόνο οι πολίτες θα πρέπει να περιμένουν μικροπράγματα, όπως τη δωρεάν λειτουργία του πάρκινγκ του δήμου για τις 2 πρώτες ώρες.

Παράλληλα, απηύθυνε μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι ελπίζει η επιλογή του εκλεκτού του να γίνει με γνώμονα το καλό της πόλης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Π. Αβραμόπουλος, μίλησε για διαφάνεια στη διαχείριση του δήμου και ότι η διοίκηση του Γ. Μπουτάρη θα δημοσιεύει τα οικονομικά στοιχεία στο Internet.

Κάλεσε δε και ο ίδιος με τη σειρά του τους υπόλοιπους υποψηφίους να συνταχθούν με την παράταξή τους καθώς «η ανάκγη για αλλαγή έχει επέλθει».

«Θεωρούμε ότι ο Μπουτάρης μπορεί να ανοίξει την πόρτα του δήμου για να φυσήξει νέος άνεμος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ voria.gr