Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τι συμβαίνει με τον Αβραμόπουλο;

Ελάχιστες είναι η δημόσιες εμφανίσεις του  Δημήτρη Αβραμοπούλου το τελευταίο διάστημα.

Από το συνέδριο της ΝΔ στις αρχές καλοκαιριού και μετά μετρημένες στα δάκτυλα  είναι οι φορές που έχει κάνει δήλωση σε κανάλι η εφημερίδα, ενώ καμία αναφορά δεν έχει γίνει από μέρους του για την επιλογή τον προσώπων που θα στηρίξει το κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι γνωρίζοντες  τον πρώην υπουργό λένε πως δεν θέλει να χρεωθεί την πανωλεθρία των εκλογών του Νοέμβριου και προτιμά να μείνει αμέτοχος στην όλη διαδικασία αφήνοντας  την φθορά να πέσει εξ ολόκληρου στις πλάτες του Σαμαρά και των  συνεργατών του.

Ο Αβραμόπουλος όμως είναι ενοχλημένος και με το γεγονός ότι η Ρηγίλλης δεν έδωσε  στήριξη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σχεδόν σε κανένα πρόσωπο από αυτά που ο ίδιος πρότεινε και τα οποία αποτελούν μέρος του μηχανισμού του και αναμένεται να μιλήσει μετά το Νοέμβριο που όπως φαίνεται θα  έχουμε νέα επεισόδια στο σίριαλ αντιπρόεδρος No2.

Ποιος ξέρει; Ίσως η Συγγρού να μην επιλέχθηκε τυχαία, μιας και αυτό που θα γίνει μετά τις εκλογές στη νέα Νέα Δημοκρατία ταιριάζει γάντι στην ιστορία του δρόμου…